Hjälp & support

Pga personalaktivitet stänger telefonsupporten klockan 16:00 fredag 14/6

Varför vi väljer Inleed (Veloxia AB)

Inleed - 2017-06-26

Kort om Veloxia

Jag heter Jakob Thorselius och representerar företaget Veloxia AB. Vi skapar nischade prisjämförelsetjänster på nätet och genererar leads till våra samarbetspartners.

Vi attraherar köpstark trafik till våra tjänster genom Google, främst via det organiska resultatet. En numera stor och växande faktor för att både ranka bra i Google och samtidigt erbjuda en bra användarupplevelse för användare är snabba laddtider. En sajt som laddar sakta rankar alltså inte bara sämre utan gör besökaren missnöjd.

För att mäta Pagespeed brukar jag använda två gratisverktyg. PageSpeed Insights (från Google) och Pingdom Website Speed Test.

Här följer ett test med båda verktygen för sajten https://www.alltomkreditkort.se/ som vi hostar på en VPS hos Inleed:

Båda verktygen ger dig tips på hur du kan förbättra hastigheten på sajten. I detta fall visar PageSpeed Insights att hastigheten på desktop är bra medan det finns förbättringar att göra på mobil. Oftast brukar det handla om bilder som inte är komprimerade, eller css och javacript-filer som blockerar renderingen.

Pingdom ger en mer specifik bild på hur alla element på en sajt laddar och om det är någonting specifikt som tar lång tid. Ibland kan externa script som man själv inte kan påverka vara en faktor till sega laddtider.

Varför vi valde Inleed

Pris & prestanda Vi hyr ett flertal VPS:er hos Inleed. Och en av de främsta anledningar till detta är priset. Inleed har enligt mig själv marknadens bästa pris i relation till prestandan man får. Vi kan hosta flera tunga sajter utan något som helst problem.

Support Supporten på Inleed är av bästa slag. Det är inte sällan jag skriver till Inleed över Skype 24.00 en lördag och får hjälp 5 minuter senare. Många av de tjänster man behöver betala för hos andra leverantörer, löser Inleed gratis.

Gratis SSL & smidig installation Inleed erbjuder gratis SSL-cert via Let's Encrypt som skapas genom några enkla knapptryck. Många tar fortfarande betalt för SSL vilket jag själv tycker är onödigt om man inte vill ha ”Extended Validation” som visar företagsnamnet bredvid hänglåset i webbläsaren.

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms