Hjälp & support

Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka här för att läsa mer

Alltid med kunden i fokus

Inleed erbjuder brett utbud av tjänster för oslagbara priser till alla. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Yelles AB

Inleed är en bifirma till Yelles AB som arbetar med webbutveckling och erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till er hemsida. Yelles har funnits på internet sedan 2006 och har kunder runt om i Sverige.

Vi innehar F-Skattsedel.
Organisationsnummer: 556931-6788
Adress Ovabacksgattu 10, 79370 Tällberg

Man känner sig otroligt trygg som kund...

Inleed är helt outstanding jämfört med andra liknande företag. Här bemöts du med medmänsklighet och trevliga personer, inga tråkiga automatiska fyrkantiga svar. Inleed försöker alltid hjälpa dig på bästa sätt, oavsett vad du har för problem. Sen är deras tjänster väldigt pålitliga och snabba, detta kombinerat tillsammans gör att man känner sig otroligt trygg som kund. Jag rekommenderar Inleed till alla jag känner, har själv 10+ hemsidor hos dem och kommer fortsätta publicera mina webbplatser hos dem. - Ida Lundahl (Webblix)

Betyg 4.9 /5 av 418 omdömen

Visa fler recensioner på Google.com

Vi är Inleed

Här hittar ni oss som mer än gärna hjälper dig när det behövs. Skulle ni vilja bli en av oss? Skriv ner dina talanger i ett e-postmeddelande till support@inleed.se så hör vi av oss.

  • Support ingår i alla planer och tjänster

  • Tillgängliga via mail, chatt & telefon

  • Öppet 08-21 vardagar & 09-21 helger

  • Vi talar Svenska och Engelska

Kontakta oss direkt

Emil

Utvecklare

Fredrik

Support

Jens

Utvecklare

Katja

Ekonomi

Oskari

Support

Philip

Support

Piotr

Nätverkstekniker

Stefan

Support

Subtain

Utvecklare

Våra tjänster täcker alla dina behov

Från webbhotell och virtuella servrar till kompletta serverdriftslösningar – vårt tjänsteutbud är lika mångsidigt som det är robust. Lita på Inleed för en helhetslösning som täcker alla dina teknikbehov.

Webbhotell

Inleeds webbhotellstjänst erbjuder obegränsade domännamn och e-postadresser, med DirectAdmin-kontrollpanel för maximal effektivitet. Inkluderar även gratis SSL för din säkerhet.

Läs mer om våra webbhotellspaket

Virtuella servrar

Inleed levererar kraftfulla virtuella servrar, packade med generösa resurser och kompatibilitet med alla operativsystem. Vi erbjuder även serverhantering som en tilläggstjänst.

Läs mer om våra virtuella servrar

Dedikerade servrar

När bara det bästa duger. Med imponerande specifikationer och egna resurser, kompletterat med serverhantering, är detta den oslagbara lösningen för topprestanda.

Läs mer om våra dedikerade servrar

Managed Wordpress

Låt våra experter hantera din Wordpress-hemsida. Med optimerad prestanda, dagliga säkerhetskopior och regelbundna uppdateringar presterar din webbplats alltid på topp.

Läs mer om Managed Wordpress

Co-location

Gör plats för framtidens datahantering med vår co-location. Med egen dedikerad IP, ständig tillgång till vårt datacenter och support från remote hands, erbjuder vi en oöverträffad lösning för dina krav.

Läs mer om co-location

VPN

Skydda din integritet online med Inleeds VPN. Vi erbjuder en anonym IP-adress, stöd för flera användare och kompatibilitet med alla enheter för robust och mångsidig säkerhet.

Läs mer om vår VPN-lösning

Storage

Säkra dina data med Inleeds backup-lösning. Från 19 kr/mån erbjuder vi 100 GB utrymme, snabb överföringshastighet och (S)FTP-tillgång. Dina data är i trygga händer.

Läs mer om Storage

Bredband

Välj Inleeds bredband för en oberoende och prisvärd lösning. Vi erbjuder snabbt fiberinternet utan bindningstid i många stadsnät. Internet som det borde vara!

Läs mer om bredband via Inleed

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms