Hjälp & support

Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka här för att läsa mer

Våra serverhallar

Våra datahallar är skräddarsydda för att ge er den bästa möjliga driften. Vi äger och driver dem själva, så vi har full kontroll över alla aspekter av er datahantering. Vår personal är alltid redo att hjälpa er, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta era behov.

Med säkerhet och drift i fokus

Här kommer några av alla egenskaper som vi tillhandhåller i våra data centers. Som alltid - Undrar ni något är det bara att kontakta oss.

 • Vid kallgrader används kyla utifrån för att minska klimatavtryck

 • Automatiskt brandsläckningssystem

 • Byggda i betong för att maximera säkerheten

 • Endast inköp av grön el

 • UPS och diesel för att hantera eventuellt nätbortfall

 • Väktarutryckning dygnet runt

 • 4 redundanta zoner för el, kyla och nät

 • Inbrottslarm direktkopplat till larmcentral

 • Inpasseringssystem med sluss

 • Uppkopplad mot flera T1-leverantörer

 • 24/7 larm och kameraövervakning

 • Koppla ihop era tjänster mellan våra olika fysiska placeringar

 • Flera fysiska redundanta fibervägar

 • Tillgång till remote hands

Infrastruktur genom flera olika orter

Vi erbjuder IP-transit med upp till 100 Gbit/s. Möjlighet att ansluta från flera olika fysiska platser i Sverige vilket visas i listan nedan där vi även ger prisexempel. Utöver exempelpriset i listan nedan erbjuder vi flera olika lösningar och är flexibla för att ta fram den hastighet och commit som passar er bäst.

Adress, Ort

Ovabacksgattu 10, Tällberg

Norra Stationsgatan 61, Stockholm

Renstiernas gata 37, Stockholm

Artillerigatan 60, Stockholm

Esbogatan 11, Kista

Åsgatan 30, Falun

Västkustvägen 50, Varberg

Trädgårdsgatan 4, Hudiksvall

Gasverksgatan 1, Västerås

Förrådsgatan 5, Sundsvall

Nipan 51, Sollefteå

Bâtiment E501, 20-22 rue des Gardinoux, Aubervilliers

För ökad tillförlitlighet och konstant uppkoppling

Vi förstår vikten av att hålla er online när det verkligen betyder som mest. Det är därför vi har investerat stort i att skapa en infrastruktur som inte bara är pålitlig, utan också robust nog att hantera oväntade utmaningar. Vår redundant-design är hjärtat i våra datahallar, vilket säkerställer att ert digitala närvaro förblir stabil och sömlös oavsett yttre påverkan.

Vår redundans är inte bara en teknisk lösning; det är vår försäkran om att era tjänster förblir i drift, oavsett vad som händer. Med dubbla internetanslutningar, zonindelning, nödströmsaggregat och avancerade brandskyddsåtgärder, kan ni vara säkra på att er online-närvaro alltid är i trygga händer hos oss.

Zonindelning och Avbrottsfri Drift

Våra datahallar är indelade i distinkta zoner, där varje zon fungerar som en separat enhet. Om något skulle hända i en zon, som ett strömavbrott eller en internetavbrott, tar en annan zon omedelbart över, vilket säkerställer att era tjänster fortsätter att fungera utan avbrott. Detta innebär att även om en del av vår infrastruktur påverkas, kommer det inte att påverka den totala tillgängligheten.

Flera Internetförbindelser

Vi har tagit redundans till nästa nivå genom att implementera flera internetanslutningar från olika oberoende operatörer. Om en anslutning skulle upphöra av någon anledning, tar annan automatiskt över för att bibehålla en konstant uppkoppling. Detta innebär att era tjänster aldrig blir nedsatta på grund av en enskild anslutningsavbrott.

Strömförsörjning och nödströmsaggregat

För att hantera eventuella strömavbrott har vi implementerat avancerade nödströmsaggregat. Om det huvudsakliga strömmen skulle gå ner, startar våra diesel-drivna aggregat automatiskt och ser till att era servrar och tjänster förblir i drift tills den vanliga strömmen är återställd. Detta ger er en förlängd tid för att hantera situationen utan att uppleva någon nedsättning av tjänster.

Brandsäkerhet och automatisk släckning

Vi tar brandsäkerhet på största allvar. Våra datahallar är byggda med brandsäkert material, och för att bekämpa eventuella bränder har vi implementerat ett avancerat brandskyddssystem. Detta system kan snabbt reagera på brand och släcka automatiskt. Detta snabba och automatiserade svar minskar risken för skador och nedsättningar av tjänster.

Kunnig och tillgänglig support - alla dagar i veckan

Hos Inleed finner ni tillgänglig, snabb och kompetent support - alla dagar i veckan, året runt. Vi är er förlängda arm, alltid redo att lösa problem eller ta fram bästa lösningen för just er.

 • Ingår i alla planer och tjänster

 • Tillgängliga via mail, chatt och telefon

 • Öppet 08-21 vardagar & 09-21 helger

 • Vi talar svenska och engelska

Kontakta oss direkt

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms