Hjälp & support

Pga personalaktivitet stänger telefonsupporten klockan 16:00 fredag 14/6

Era kunder, vår infrastruktur

Med vårt återförsäljarpaket har man som kund hos oss möjlighet att låta tredje part nyttja sitt webbhotellskonto. Det möjliggör även att kunna skapa egna underkonton för vilket tredje part kan nyttja en egen del av kontot.

Mer än ett vanligt webbhotell

Med ett vanligt webbhotellspaket är ni inte tillåten att lagra andras webbplatser. För detta krävs ett Återförsäljarpaket eller Återförsäljare-tillägg som ger er avancerade funktioner och möjlighet att hantera flera webbplatser.

Med ett Återförsäljarpaket eller Återförsäljare-tillägg får ni tillgång till avancerade funktioner som inte kräver tekniska kunskaper. Ni får en kraftfull kontrollpanel för enkel hantering, möjligheten att justera resurser individuellt för varje kund och möjligheten att skapa skräddarsydda paket för varje kund.

Virusskydd

Imunify360 ingår i alla webbhotellspaket - avancerat skydd mot virus, intrångsförsök och attacker

Redundans

Stabil drift & säkerhet genom full redundans över fyra oberoende fysiska siter

SSL-certifikat

Kostnadsfritt SSL-certifikat från Lets Encrypt ingår i alla paket och uppsättningar

100+ Gbit/s backbone

Massiv backbone som klarar av de allra största belastningar och DDoS-attacker

Smarta brandväggar

Säkerhet med smarta brandväggar mot nätattacker eller intrångsförsök

Övervakning dygnet runt

Dygnet-runt-övervakning säkrar en imponerande upptid på 99,99%

Webbhotell

Våra webbhotell tjänster kommer med DirectAdmin för enkel och effektiv administration, packad med funktioner och säkerhetsåtgärder. Och det bästa? Ni kan ha obegränsat antal hemsidor och e-postkonton utan extra kostnad.

Återförsäljare

99 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Prime #1 + ÅF

198 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Prime #2 + ÅF

248 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Prime #3 + ÅF

298 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Virtuell server

Uppgradera er webbplats eller applikation med våra kraftfulla VPS-lösningar. Med dedikerade resurser, snabb NVMe SSD-lagring och full flexibilitet ger våra VPS-paket optimal prestanda och stabilitet.

VPS Starter + DA

138 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

VPS #1 + DA

231 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

VPS #2 + DA

323 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

VPS #3 + DA

414 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Dedikerad server

Dedikerade servrar representerar toppen av vårt produktutbud när det kommer till prestanda och kapabilitet. Med denna premiumtjänst får ni en fysisk server som är helt och hållet tillägnad endast för just er.

Server #1 + DA

556 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Server #2 + DA

831 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Server #3 + DA

1 931 kr

per månad exkl. moms

Beställ paket

Isolera varje kund till egen användare

Ni har full möjlighet att erbjuda alla era kunder helt isolerade miljöer med egen inloggning där varje kund kan skapa och administrera allt som domännamn, e-postadresser, databaser och mycket där till! Är det något som ni undrar över så tveka inte att kontakta oss för rådgivning!

Kontakta oss direkt

Skapa skräddarsydda paket

För alla era kunder kan ni ge specifikt antal resurser som ni önskar. Skapa skräddarsydda paket och tjänster som passar just för er och era kunder direkt i kontrollpanelen.

Möjlighet till unika IP-adresser per sajt

För de kunder som kanske har lite extra krav så går det även att skaffa dedikerade IP-adresser till respektive hemsida och kund. Med en egen IP så kan man vara isolerad från övriga kunders IP-adress.

Vanliga frågor & svar

Får man sälja vidare?

Ja - Hela idéen med återförsäljarpaketen är att man får låta tredje part nyttja sitt konto. Detta är inte tillåtet på ordinarie bas- och primekonton.

Finns det någon gräns?

Ingen gräns på exempelvis domäner, konton eller annat mer än de utrymme och bandbredd man betalar för hela sitt konto.

Har ni inte fått svar på era frågor?

Ta gärna en titt i vårt hjälpcenter eller kontakta oss på supporten.

Kunnig och tillgänglig support - alla dagar i veckan

Hos Inleed finner ni tillgänglig, snabb och kompetent support - alla dagar i veckan, året runt. Vi är er förlängda arm, alltid redo att lösa problem eller ta fram bästa lösningen för just er.

  • Ingår i alla planer och tjänster

  • Tillgängliga via mail, chatt och telefon

  • Öppet 08-21 vardagar & 09-21 helger

  • Vi talar svenska och engelska

Kontakta oss direkt

Vad tycker våra kunder om Inleed?

Vi jobbar hårt för att ni ska känna att ni är i gott sällskap. Vi försöker möta alla våra kunders behov och anstränger oss alltid för att göra din vardag på nätet lite enklare.

Betyg 4.9 /5 av 415 omdömen

5,0

Skriven av Ethen D. Google

Top. Freakin'. Notch.

Haft mången hotell/domain lev. med åren. Det enda dåliga är att jag inte bytt till Inleed tidigare. Inleed är långt, långt över standard. Har faktiskt inget negativt alls, vilket är en underlig feeling. Top. Freakin'. Notch.

5,0

Skriven av Carl S. Google

Aldrig varit bättre

Inleed är det bästa webbhotellet jag haft mina webbplatser på. De har aldrig laddat snabbare, servicen, användarvänligheten och kundsupporten har aldrig varit bättre. Att de är ett webbhotell som bryr sig om sina kunder märks tydligt.

Det enda jag ångrar är att jag inte har upptäckt dem långt innan!

5,0

Skriven av Självförsvarsskolan Google

Överträffar våra förväntningar

Vi har använt oss av Inleed under många år och är mer än nöjda. De erbjuder en stabil tjänst och har en support som ständigt överträffar våra förväntningar. Responstiden är blixtsnabb och problemlösningsförmågan god. Oavsett vem som svarar är serviceupplevelsen total. Rekommenderas starkt.

5,0

Skriven av Christer J. Google

Föredömlig kundtjänst och hosting

I särklass bästa betallösningen för tjänsterna, hur smidigt som helst. Här har konkurrenterna något att lära. Det UI:et är också mycket bättre och Inleed är mitt förstahands-val hela dagen. Föredömlig kundtjänst och hosting.

5,0

Skriven av Lasse S. Google

Imponeras ständigt

Kund sen många år och jag imponeras ständigt av hur enkelt och smidigt all support fungerar. Snabba och kompetenta svar och oerhört hjälpsamma.

Har hunnit mer några olika leverantörer genom åren och ingen kommer ens i närheten av hur nöjd jag är med Inleed.

5,0

Skriven av Henrik O. Google

Sanslöst bra priser

Det här går inte att göra bättre. Grymt utbud kryddad med sanslöst bra priser och branschens bästa support. Rekommenderar alltid dessa till andra.

5,0

Skriven av Viktor S. Google

Tjänsterna är överlägsna

Har använt många svenska hosting-tjänster, Inleed är minst sagt den bästa. Bemötandet och tillgängligheten hos supporten, priserna och tjänsterna är överlägsna! Rekommenderar stort

5,0

Skriven av Nicklas E. Google

Support i världsklass

Supernöjd med Inleed! Varje gång jag har kontaktat deras support så dröjer det inte längre än ett ögonblick förrän hjälpen är där. Jag har t.o.m. ibland fått svar sent om kvällen utanför öppettiderna vilket jag verkligen inte har förväntat mig.

Utöver support i världsklass är det ett suveränt webbhotell som bara fungerar, och som grädde på moset är dem billigare än konkurrenterna. Än en gång, supernöjd!

5,0

Skriven av Christopher C. Google

Fixar problem på nolltid

Fantastisk support, fin uptime, bra funktioner och framför allt har de bra koll på sina grejer och fixar ev problem på nolltid. Kan verkligen varmt rekommenderas.

5,0

Skriven av Robin H. Google

15 av 10 möjliga

Inleed är ett av de bästa och mest prisvärda webbhotellen jag har använt mig utav. Deras support är topp tunnor fenomenal - alla kategorier! 15 av 10 möjliga ⭐️

5,0

Skriven av Sporttema Sverige Google

Fantastisk support och bra priser.
5,0

Skriven av Henrik E. Google

Inleed gör det motsatta

Då många företag använder "supporten" som en mur för att göra sig oåtkomliga gör Inleed det motsatta. Alltid snabba svar och effektiva lösningar på de frågor och problem som dyker upp. Inleed ger den bästa support jag någonsin har upplevt från ett företag, alla kategorier.

5,0

Skriven av Olof B. Google

Rekommenderar varmt

Inleed har, utan att överdriva, den absolut trevligaste, hjälpsammaste och inte minst snabbaste support jag varit med om. Rekommenderar varmt dem och deras tjänster!

5,0

Skriven av Ludvig D. Google

Helt otrolig support

Helt otrolig support, Fick hjälp sent på kvällen när jag hade problem och strul med hemsida och fick all hjälp jag behövde. Även kontrollpanel och hemsidan servrar är otroligt bra och presterar bra mycket bättre än tidigare webhotell leverantörer.

5,0

Skriven av Johan L. Google

Bekymmersfritt

Vi firar nu ett år som kund till Inleed! Inleed har en hög tillgänglihet på sina servrar vilket är viktigt för oss då vår server är verksamhetskritisk.

Som leverantör är Inleed proaktiva och kommunicerar alltid med en tydlig och tidig information samt svarar snabbt om det finns följdfrågor. Vi blir fortfarande imponerande av hur bekymmersfritt det är att vara kund hos Inleed och hur enkelt det är när vi behöver hjälp med något.

Inleed har precis som dom skriver en support i världsklass!

5,0

Skriven av Peter K. Google

Fem stjärnor räcker inte till
5,0

Skriven av Anders B. Google

Helt underbar kundsupport

Helt underbar kundsupport. Korta väntetider och support som förklarar på ett enkelt sätt och är mer än hjälpsamma.

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms