Hjälp & support

Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka här för att läsa mer

Få svar på era frågor och funderingar i vårt hjälpcenter

Innan ni kontaktar oss, vill vi uppmana er att utforska vårat hjälpcenter. Här kan ni hitta svar på många vanliga frågor och problem som andra besökare har stött på tidigare. Genom att använda sökfältet nedan kan ni snabbt och enkelt söka efter relevanta artiklar och guider som kan hjälpa er.

Kundzon

Kundzonen är er digitala knutpunkt hos Inleed. Här kan ni enkelt och smidigt ta hand om allt det administrativa – från att hantera tjänster och sköta fakturering till att uppdatera era kunduppgifter.

Visa alla guider för Kundzon

Ekonomi

Har ni frågor om fakturering, betalmetoder, autogiro eller e-faktura? I vår Ekonomi-sektion finner ni guider och resurser som gör det enkelt att hantera allt som rör fakturering och betalningar.

Visa alla guider för Ekonomi

DirectAdmin

DirectAdmin är er allt-i-ett-kontrollpanel för effektiv serverhantering. Utformad med användarvänlighet i fokus, låter DirectAdmin er enkelt administrera domännamn, filer, SSL-certifikat, e-postkonton m.m.

Visa alla guider för DirectAdmin

E-post

Vår e-post-sektion innehåller guider för allt från hantering av e-postkonton och val av e-postklient till webbmail och spamfilter. Få allt ni behöver för att säkerställa en pålitlig och säker kommunikation.

Visa alla guider för E-post

Virtuella Servrar

Möt era serverbehov med största möjliga enkelhet. I denna sektion finner ni en mängd guider och svar på vanliga frågor, allt för att er serverhantering ska bli så effektiv som möjligt.

Visa alla guider för Virtuella Servrar

Domännamn

Denna sektion om Domännamn ger er all nödvändig information för effektiv hantering av ditt domännamn. Här hittar ni guider om DNS, SSL-certifikat, namnservrar, ägaruppgifter och processen att flytta ert domännamn.

Visa alla guider för Domännamn

Kontakta Inleed

Behöver ni hjälp eller rådgivning? Vår kundtjänst finns här för er, sju dagar i veckan. Vi är bara ett samtal eller mail bort och vår kunniga supportteam ger er den assistans ni behöver. Hög kvalitet, snabba svar och ingen komplicerad jargong; bara konkreta lösningar.

Öppettider

Måndag - Fredag

Lördag - Söndag och helgdagar

E-post

Övriga ärenden

info@inleed.se

Adress

Besöksadress

Ovabacksgattu 10, 79370 Tällberg

Ring oss

Telefonsupport stänger kl. 21 varje dag

08 - 519 70 666

Fjärrstyrning via TeamViewer

För fjärrstyrning

Chatta med oss

Chatten stänger kl. 21 varje dag

När chatten är öppen hittar ni vår chatt längst ned till höger på vår hemsida.

Se till att ha nedan förberett

  • Var specifik med vilken tjänst ärendet berör. Det underlättar om ni anger domännamn, fakturanummer, e-postadress, IP-adress på server eller dylikt.

  • Försök beskriva problemet så detaljerat som möjligt - gärna med skärmdumpar, felmeddelanden och beskrivning om hur problemet återskapas.

  • Vi tar säkerhet på stort allvar, därav är det viktigt att ni kontaktar oss genom en kontaktväg som finns registrerad i kundzonen. Vi kan inte uppge känslig information till obehörig kontaktväg som inte finns registrerat på ert konto.

Tyvärr kan vi inte hjälpa er med…

  • Problem med tjänster som ligger hos en annan leverantör.

  • Problem relaterat till programmering och utveckling.

  • Support på server utan tillägget Serverunderhåll.

  • Problem med er dator eller telefon orelaterat till tjänster hos oss.

  • Utlämning av känslig information till obehörig kontaktväg.

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms