Hjälp & support

Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka här för att läsa mer

Statisk publik IP-adress

Är ni i behov av att alltid ha en och samma IP-adress? Då är vår tjänst Statisk IP den perfekta lösningen! Förutom att man blir tilldelad en statisk IP-adress erbjuder vi även att routra trafik direkt till er statiska IP-adress hos oss. Det möjliggör exempelvis att ha er egna server på ert kontor eller hemma. Som en bonus är all trafik krypterad vilket gör att ni säkert och anonymt kan använda tjänsten.

Standalone

39 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Installation

Programvara

Dedikerad IP-adress

Portvidarebefodran

Krypterad trafik

Förkonfigurerad CPE

Backbone Mbit/s

100 000

Standalone

39 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Secure

79 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Installation

Fysisk enhet

Dedikerad IP-adress

Portvidarebefodran

Krypterad trafik

Förkonfigurerad CPE

Backbone Mbit/s

100 000

Secure

79 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Secure WiFi

159 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Installation

Fysisk enhet

Dedikerad IP-adress

Portvidarebefodran

Krypterad trafik

Förkonfigurerad CPE

+ WiFi

Backbone Mbit/s

100 000

Secure WiFi

159 kr

per månad exkl. moms

Beställ

Upptäck fördelarna med våra statiska IP-adresspaket

Med Standalone-paketet får ni full frihet att konfigurera tjänsten på er enhet genom att använda OpenVPN-klienten. För enkelhetens skull erbjuder vi också Secure och Secure WiFi-paket där ni får en förkonfigurerad CPE-box som enkelt ansluts till ert nätverk. Med Secure WiFi får ni även WiFi-funktionalitet för smidig trådlös anslutning.

Standalone

I det enklaste konfigurerar ni tjänsten på er egen enhet. Förutom att man blir tilldelad en statisk IP-adress erbjuder vi även att routra trafik direkt till er statiska IP-adress hos oss. Det möjliggör exempelvis att ha er egna server på ert kontor eller hemma. Som en bonus är all trafik krypterad vilket gör att ni säkert och anonymt kan använda tjänsten.

Beställ tjänst

Secure

För det mellersta ingår en CPE från oss för vilket ni ställer direkt efter er anslutning för till internet. CPE:n kommer färdigkonfigurerad direkt från en av våra certifierade tekniker och är redo att användas omgående.

Beställ tjänst

Secure WiFi

För det mellersta ingår en CPE från oss för vilket ni ställer direkt efter er anslutning för till internet. CPE:n kommer färdigkonfigurerad direkt från en av våra certifierade tekniker och är redo att användas omgående. Tredje utförandet har CPE:n även WiFi vilket gör att era enheter trådlöst kan koppla upp mot den.

Beställ tjänst

Ingår i alla våra paket

 • Enastående priser

  Hos Inleed strävar vi efter att erbjuda förstklassiga tjänster till enastående priser för alla, oavsett budget.

 • Support i världsklass

  Vårat dedikerade supportteam är alltid redo att hjälpa, 365 dagar om året. Ni når oss enkelt via telefon, mail eller chatt.

 • Frihet, på riktigt

  Våra tjänster kommer utan bindningstid eller uppsägningstid. Vi tror på frihet och flexibilitet för våra kunder.

Vanliga frågor & svar

Hur skiljer sig statisk IP från dynamisk IP?

Med en statisk IP får ni en fast, oförändrad adress, till skillnad från en dynamisk IP som kan variera över tid beroende på er internetleverantör.

Fungerar statisk IP med alla internetleverantörer?

Absolut, vår tjänst med statisk IP fungerar oberoende av vilken internetleverantör ni har.

Hur fungerar förkonfigurerad CPE?

Vi skickar en förkonfigurerad, fysisk CPE-enhet direkt till er adress. Ni kopplar enkelt in den i ert nätverk och är därefter klar.

Vilka portar är öppna för statisk IP?

Det är helt upp till er att besluta vilka portar som är öppna eller stängda. Ni har full kontroll över inställningarna.

Vilka är användningsområdena för statisk IP?

Om ni har en hemmaserver, behöver fjärråtkomst eller har system som kräver en fast IP-adress, är statisk IP lösningen för er.

Hur snabbt kan jag få tillgång till min statiska IP?

Den programvarubaserade versionen med OpenVPN ger er omedelbar tillgång till en statisk IP, medan den fysiska CPE tar upp till 7 arbetsdagar att leverera och konfigurera.

Har ni inte fått svar på era frågor?

Ta gärna en titt i vårt hjälpcenter eller kontakta oss på supporten.

Kunnig och tillgänglig support - alla dagar i veckan

Hos Inleed finner ni tillgänglig, snabb och kompetent support - alla dagar i veckan, året runt. Vi är er förlängda arm, alltid redo att lösa problem eller ta fram bästa lösningen för just er.

 • Ingår i alla planer och tjänster

 • Tillgängliga via mail, chatt och telefon

 • Öppet 08-21 vardagar & 09-21 helger

 • Vi talar svenska och engelska

Kontakta oss direkt

Vad tycker våra kunder om Inleed?

Vi jobbar hårt för att ni ska känna att ni är i gott sällskap. Vi försöker möta alla våra kunders behov och anstränger oss alltid för att göra din vardag på nätet lite enklare.

Betyg 4.9 /5 av 418 omdömen

5,0

Skriven av Ethen D. Google

Top. Freakin'. Notch.

Haft mången hotell/domain lev. med åren. Det enda dåliga är att jag inte bytt till Inleed tidigare. Inleed är långt, långt över standard. Har faktiskt inget negativt alls, vilket är en underlig feeling. Top. Freakin'. Notch.

5,0

Skriven av Carl S. Google

Aldrig varit bättre

Inleed är det bästa webbhotellet jag haft mina webbplatser på. De har aldrig laddat snabbare, servicen, användarvänligheten och kundsupporten har aldrig varit bättre. Att de är ett webbhotell som bryr sig om sina kunder märks tydligt.

Det enda jag ångrar är att jag inte har upptäckt dem långt innan!

5,0

Skriven av Självförsvarsskolan Google

Överträffar våra förväntningar

Vi har använt oss av Inleed under många år och är mer än nöjda. De erbjuder en stabil tjänst och har en support som ständigt överträffar våra förväntningar. Responstiden är blixtsnabb och problemlösningsförmågan god. Oavsett vem som svarar är serviceupplevelsen total. Rekommenderas starkt.

5,0

Skriven av Christer J. Google

Föredömlig kundtjänst och hosting

I särklass bästa betallösningen för tjänsterna, hur smidigt som helst. Här har konkurrenterna något att lära. Det UI:et är också mycket bättre och Inleed är mitt förstahands-val hela dagen. Föredömlig kundtjänst och hosting.

5,0

Skriven av Lasse S. Google

Imponeras ständigt

Kund sen många år och jag imponeras ständigt av hur enkelt och smidigt all support fungerar. Snabba och kompetenta svar och oerhört hjälpsamma.

Har hunnit mer några olika leverantörer genom åren och ingen kommer ens i närheten av hur nöjd jag är med Inleed.

5,0

Skriven av Henrik O. Google

Sanslöst bra priser

Det här går inte att göra bättre. Grymt utbud kryddad med sanslöst bra priser och branschens bästa support. Rekommenderar alltid dessa till andra.

5,0

Skriven av Viktor S. Google

Tjänsterna är överlägsna

Har använt många svenska hosting-tjänster, Inleed är minst sagt den bästa. Bemötandet och tillgängligheten hos supporten, priserna och tjänsterna är överlägsna! Rekommenderar stort

5,0

Skriven av Nicklas E. Google

Support i världsklass

Supernöjd med Inleed! Varje gång jag har kontaktat deras support så dröjer det inte längre än ett ögonblick förrän hjälpen är där. Jag har t.o.m. ibland fått svar sent om kvällen utanför öppettiderna vilket jag verkligen inte har förväntat mig.

Utöver support i världsklass är det ett suveränt webbhotell som bara fungerar, och som grädde på moset är dem billigare än konkurrenterna. Än en gång, supernöjd!

5,0

Skriven av Christopher C. Google

Fixar problem på nolltid

Fantastisk support, fin uptime, bra funktioner och framför allt har de bra koll på sina grejer och fixar ev problem på nolltid. Kan verkligen varmt rekommenderas.

5,0

Skriven av Robin H. Google

15 av 10 möjliga

Inleed är ett av de bästa och mest prisvärda webbhotellen jag har använt mig utav. Deras support är topp tunnor fenomenal - alla kategorier! 15 av 10 möjliga ⭐️

5,0

Skriven av Sporttema Sverige Google

Fantastisk support och bra priser.
5,0

Skriven av Henrik E. Google

Inleed gör det motsatta

Då många företag använder "supporten" som en mur för att göra sig oåtkomliga gör Inleed det motsatta. Alltid snabba svar och effektiva lösningar på de frågor och problem som dyker upp. Inleed ger den bästa support jag någonsin har upplevt från ett företag, alla kategorier.

5,0

Skriven av Olof B. Google

Rekommenderar varmt

Inleed har, utan att överdriva, den absolut trevligaste, hjälpsammaste och inte minst snabbaste support jag varit med om. Rekommenderar varmt dem och deras tjänster!

5,0

Skriven av Ludvig D. Google

Helt otrolig support

Helt otrolig support, Fick hjälp sent på kvällen när jag hade problem och strul med hemsida och fick all hjälp jag behövde. Även kontrollpanel och hemsidan servrar är otroligt bra och presterar bra mycket bättre än tidigare webhotell leverantörer.

5,0

Skriven av Johan L. Google

Bekymmersfritt

Vi firar nu ett år som kund till Inleed! Inleed har en hög tillgänglihet på sina servrar vilket är viktigt för oss då vår server är verksamhetskritisk.

Som leverantör är Inleed proaktiva och kommunicerar alltid med en tydlig och tidig information samt svarar snabbt om det finns följdfrågor. Vi blir fortfarande imponerande av hur bekymmersfritt det är att vara kund hos Inleed och hur enkelt det är när vi behöver hjälp med något.

Inleed har precis som dom skriver en support i världsklass!

5,0

Skriven av Peter K. Google

Fem stjärnor räcker inte till
5,0

Skriven av Anders B. Google

Helt underbar kundsupport

Helt underbar kundsupport. Korta väntetider och support som förklarar på ett enkelt sätt och är mer än hjälpsamma.

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms