🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

Fiberstaden

Vi fortsÀtter resan med att kunna leverera internet till sÄ mÄnga som möjligt i Sverige. FrÄn och med idag (27e april 2022) kan alla anslutna till Fiberstaden vÀlja Inleed som internetleverantör.

LĂ€s mer

Inleed till Fibras fibernÀt

I slutet av mars blev vi anslutna till Fibras fibernÀt vilket betyder att vi nu Àven kan erbjuda internet till alla som Àr anslutna till Fibra. Fibra Àr aktiva i VÀsterÄs, Hallstahammar och StrÀngnÀs. I och med anslutningen med Fibra kan vi nu totalt erbjuda internet till över 600 000 adresser i Sverige.

LĂ€s mer

Inleed Shop

Idag, 13e mars, har vi slĂ€ppt vĂ„r egna webbshop. Webbshopens utbud Ă€r just nu frĂ€mst anvĂ€nda servrar och tillbehör men kommer att öka allteftersom. För kunder som köper en rackserver med skenor via vĂ„r webbshop ingĂ„r 3 mĂ„naders gratis co-location i TĂ€llberg och dĂ€refter ordinarie pris (Co-location priser). För att besöka vĂ„r webbshop vĂ€nligen gĂ„ […]

LĂ€s mer

Ny kundzon

Som mĂ„nga sĂ€kert har mĂ€rkt slĂ€ppte vi i slutet av förra Ă„ret vĂ„r helt nya kundzon. Trots att den utseendemĂ€ssigt pĂ„minner en hel del om föregĂ„ngaren innehĂ„ller den mĂ€ngder med nya funktioner. ​​ En av mĂ„nga funktioner som tillkom och varit vĂ€ldigt efterfrĂ„gad Ă€r autobetalning. Med autobetalning kan man lĂ€gga till betalningsmetod för att automatiskt […]

LĂ€s mer

Julfirande pÄ Inleed

Fredagen 17/12 kommer julen till Inleed – Hela gĂ€nget kommer att fira tillsammans i TĂ€llberg. TyvĂ€rr kommer vi hĂ„lla telefonsupporten stĂ€ngd hela dagen. Vi nĂ„s pĂ„ epost (med förbehĂ„ll om nĂ„got lĂ€ngre svarstider) och för kunder med jouravtal Ă€r jourtelefonen tillgĂ€nglig som vanligt. Vi önskar alla en god jul och gott nytt Ă„r!

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar i Sverige Àr placerade i TÀllberg, Falun och Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet. Vi har Àven egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

BestÀll