🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

Nginx proxy för Apache

Den 17e november sÄ satt vi upp vÄr nya miljö för samtliga webbtjÀnster pÄ alla webbhotellsservrar. Denna uppdatering innebar att vi installerade Nginx som en front till Apache. Detta har resulterat i betydligt snabbare laddningstid pÄ vÄra kunders hemsidor fortfarande som man kan anvÀnda alla tjÀnster som följer med Apache.

LĂ€s mer

Nya serverpaket

Idag har vi uppdaterat vÄra serverpaket för dedikerad server. Hittar ni ingen server som passar er? Tveka dÄ inte att höra av er sÄ ordnar vi fram en efter era behov!

LĂ€s mer

Managed VPS

VĂ€xt ur ditt webbhotellet och dags för nĂ€sta steg men kanske inte har full koll pĂ„ serverunderhĂ„ll etc? DĂ„ kan vi nu erbjuda vĂ„ra kunder Managed VPS. Managed VPS med DirectAdmin hos oss fungerar exakt som ett webbhotell fast med dedikerad hĂ„rdvara endast för dig. Detta gör det vĂ€ldigt praktiskt och enkelt att uppgradera frĂ„n […]

LĂ€s mer

Guider

Nu har vi börjat skriva helt nya guider vilket vi hoppas vÄra kunder kommer uppskatta. Ni finner guiderna pÄ www.inleed.se/inleed/guider/ Arkivet kommer fyllas pÄ allt eftersom. Har ni speciella önskemÄl om nÄgon guide ber vi er kontakta oss sÄ ordnar vi det.

LĂ€s mer

Uppgradering till 1000 Mbit/s

IgÄr uppgraderades samtliga kunder frÄn 100 Mbit/s till 1000 Mbit/s. Uppgraderingen ser vi som en del i vÄr utveckling att erbjuda bra tjÀnster till vÄra kunder och kommer dÀrför ingÄ i ditt pris som ni har idag. Med VÀnliga HÀlsningar Jens

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar i Sverige Àr placerade i TÀllberg, Falun och Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet. Vi har Àven egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

BestÀll