🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

Inleed med i stor artikel om WordPress!

Inleed uppmÀrksammas i dagarna i en artikel av Philip Blomsterberg, Àgare av SEO-företaget Intripid. Philip har gjort pÄ sin blogg sökmotoroptimering.se gjort en stor undersökning om vilket som Àr den snabbaste cache-plugginen för WordPress. Inleed var med och assisterade Philip med de tekniska bitarna av undersökningen.

LĂ€s mer

Hej dÀr ute!

Hoppas allt Ă€r bra med er! Har varit dĂ„ligt med uppdateringar hĂ€r pĂ„ ett tag och beklagar givetvis det. Dock betyder inte det att vi inte kĂ€mpar pĂ„ för fullt – snarare tvĂ€rtom! 2015 började superspĂ€nnande och vi kommer om inte allt för lĂ„ngt fram i tiden kunna presentera en ny tjĂ€nst vi jobbat med en lĂ€ngre […]

LĂ€s mer

Tack för 2014!

Nu lider Ă„ret mot sitt slut med sista dagen pĂ„ Ă„ret. Vi vill dĂ€rmed ta möjligheten att tacka för ett spĂ€nnande och utvecklande Ă„r. Vi vill Ă€ven tacka alla kunder som tagit tid och skrivit litet omdöme om oss vilket ni kan lĂ€sa hos Reco’s profilsida om oss, Inleed Webbhotell. Vi ser fram emot ett […]

LĂ€s mer

Nginx proxy för Apache

Den 17e november sÄ satt vi upp vÄr nya miljö för samtliga webbtjÀnster pÄ alla webbhotellsservrar. Denna uppdatering innebar att vi installerade Nginx som en front till Apache. Detta har resulterat i betydligt snabbare laddningstid pÄ vÄra kunders hemsidor fortfarande som man kan anvÀnda alla tjÀnster som följer med Apache.

LĂ€s mer

Nya serverpaket

Idag har vi uppdaterat vÄra serverpaket för dedikerad server. Hittar ni ingen server som passar er? Tveka dÄ inte att höra av er sÄ ordnar vi fram en efter era behov!

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar i Sverige Àr placerade i TÀllberg, Falun och Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet. Vi har Àven egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

BestÀll