Hjälp & support

Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka här för att läsa mer

Enkel serverhantering med DirectAdmin

Upptäck kraften i DirectAdmin – en avancerad webbaserad kontrollpanel som gör serverhantering till en bris. Oavsett om du använder VPS eller dedikerade servrar, ger DirectAdmin dig enkel åtkomst till kraftfulla verktyg för domänhantering, e-post, databaser och filer. Med dess intuitiva gränssnitt och skalbara funktioner, kan du effektivt optimera och anpassa din servermiljö efter dina unika behov.

Kraftfulla funktioner för smidig serverhantering

DirectAdmin erbjuder en kraftfull och användarvänlig kontrollpanel för smidig serverhantering. Hantera domäner, e-postkonton, filer, databaser och säkerhetsinställningar enkelt. En effektiv lösning för att fokusera på din verksamhet utan tekniskt krångel.

 • Domänhantering

 • Databashantering

 • E-posthantering

 • Säkerhetsinställningar

 • Filhantering

 • Statistik och övervakning

 • Användarhantering

 • Skalbarhet

 • Domänhantering

  Lägg till och hantera domäner med lätthet. Skapa subdomäner, ställ in ompekningar och hantera DNS-inställningar smidigt

 • E-posthantering

  Skapa och hantera e-postkonton, vidarebefordringar och autoutsändare. DirectAdmin erbjuder också skydd mot skräppost med SPF och DKIM.

 • Filhantering

  Utforska, ladda upp, redigera och hantera filer direkt via en webbläsare, vilket sparar tid och krångel.

 • Databashantering

  Skapa och hantera MySQL-databaser med några enkla steg, vilket ger en stabil grund för webbapplikationer.

 • Användarhantering

  Administrera användare med olika behörighetsnivåer och ge dem möjlighet att hantera sina egna konton.

 • Säkerhetsinställningar

  Enkel hantering av SSL-certifikat, brandväggar och IP-adressblockering för att säkra din servermiljö.

 • Statistik och övervakning

  Få insikt i serverns prestanda och besöksstatistik för dina webbplatser.

 • Skalbarhet

  Oavsett om du har en VPS eller dedikerad server, anpassa DirectAdmin efter dina växande behov.

 • Webbserver

  Maximera prestanda och flexibilitet med DirectAdmin – kompatibelt med Apache, Nginx, Litespeed m.fl.

Skräddarsy din DirectAdmin med tredjepartslösningar

Installera kraftfulla tredjepartslösningar som kompletterar och förbättrar din DirectAdmin.Med dessa tillägg kan du anpassa din serverhantering och få ännu mer funktionalitet för att möta dina unika behov.

JetBackup

JetBackup är en kraftfull backup-och återställningslösning för DirectAdmin. Med automatiska schemalagda säkerhetskopieringar och enkla återställningsalternativ kan du skydda din data och ha trygghet att snabbt återställa vid behov.

Imunify 360

Imunify360 är en avancerad säkerhetslösning för webbserverar som ger proaktivt skydd mot skadlig kod, DDoS-attacker och andra hot. Med automatisk detektering och blockering av skadliga aktiviteter hjälper det till att säkra din webbplats och servermiljö.

Installatron

Installatron är en kraftfull applikation som integreras med DirectAdmin, vilket gör det enkelt att installera och hantera över 100 webbapplikationer på din server. Det erbjuder en smidig installationsprocess och automatiska uppdateringar för att hålla applikationerna säkra och uppdaterade.

Storage

Vår Storage-tjänst ger dig upp till 1000 GB säkert lagringsutrymme för dina backup-filer. Skydda din data mot förlust genom att enkelt lagra dem på en separat server.

SpamAssassin

SpamAssassin är en avancerad anti-spam-lösning som integreras med DirectAdmin. Den hjälper till att filtrera och blockera skräppost automatiskt, vilket minskar störningar och säkerställer att du får endast viktig e-post i din inkorg.

  Tillgängliga 365 dagar om året

  När er server är avgörande för er verksamhet finns vi här alla dagar i veckan, året runt - redo att lösa era mest komplexa serverfrågor. Från proaktiv övervakning till snabb felsökning, vi är den partner ni kan lita på.

  Med oss vid din sida blir serverhantering enkel och problemfri.

Kontakta oss direkt

Kom igång med 1 klick

Installation, säkerhetskopior, återställning, staging-miljöer, automatiska uppdateringar - allt inkluderat och är ett knapptryck bort med Installatron.

 • Stöd för Wordpress, Prestashop + 100 andra appar

 • Automatiska säkerhetskopior & uppgraderingar

 • Obegränsat antal applikationer

 • Ingår i alla webbhotellsplaner

Inbyggt stöd för populära applikationer och CMS

Ni kan enkelt och snabbt Installera och hantera bland annat följande applikationer:

Vanliga frågor & svar

Passar DirectAdmin både till VPS och dedikerad server?

Ja, DirectAdmin är kompatibel med både virtuella privata servrar (VPS) och dedikerade servrar, vilket ger en flexibel och kraftfull lösning för serverhantering.

Stöder DirectAdmin olika typer av webbservrar?

Ja, DirectAdmin är utformat för att vara kompatibelt med en mängd ledande webbservrar som Apache, Nginx och Litespeed, för att säkerställa optimal flexibilitet och hög prestanda.

Kan jag installera DirectAdmin på en befintlig server?

Ja, du kan installera DirectAdmin på en befintlig server. Vi rekommenderar dock att du använder en ren installation för att undvika eventuella konflikter.

Vilka operativsystem stöds av DirectAdmin?

DirectAdmin är kompatibelt med alla större operativsystem, inklusive CentOS, Debian, Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux och CloudLinux.

Får slutanvändare egna inloggningar i DirectAdmin?

Ja, du kan skapa egna inloggningar för dina slutanvändare, så att de kan hantera sina egna webbplatser och e-postkonton.

Hur många användarkonton tillåter en DirectAdmin-licens?

Vi erbjuder licenser för samtliga typer av DirectAdmin. Personal Plus (2 konton, 20 domäner), Lite (10 konton, 50 domäner) och Standard (Obegränsat). Kontakta oss för mer information.

Har ni inte fått svar på era frågor?

Ta gärna en titt i vårt hjälpcenter eller kontakta oss på supporten.

Kunnig och tillgänglig support - alla dagar i veckan

Hos Inleed finner ni tillgänglig, snabb och kompetent support - alla dagar i veckan, året runt. Vi är er förlängda arm, alltid redo att lösa problem eller ta fram bästa lösningen för just er.

 • Ingår i alla planer och tjänster

 • Tillgängliga via mail, chatt och telefon

 • Öppet 08-21 vardagar & 09-21 helger

 • Vi talar svenska och engelska

Kontakta oss direkt

Vad tycker våra kunder om Inleed?

Vi jobbar hårt för att ni ska känna att ni är i gott sällskap. Vi försöker möta alla våra kunders behov och anstränger oss alltid för att göra din vardag på nätet lite enklare.

Betyg 4.9 /5 av 418 omdömen

5,0

Skriven av Ethen D. Google

Top. Freakin'. Notch.

Haft mången hotell/domain lev. med åren. Det enda dåliga är att jag inte bytt till Inleed tidigare. Inleed är långt, långt över standard. Har faktiskt inget negativt alls, vilket är en underlig feeling. Top. Freakin'. Notch.

5,0

Skriven av Carl S. Google

Aldrig varit bättre

Inleed är det bästa webbhotellet jag haft mina webbplatser på. De har aldrig laddat snabbare, servicen, användarvänligheten och kundsupporten har aldrig varit bättre. Att de är ett webbhotell som bryr sig om sina kunder märks tydligt.

Det enda jag ångrar är att jag inte har upptäckt dem långt innan!

5,0

Skriven av Självförsvarsskolan Google

Överträffar våra förväntningar

Vi har använt oss av Inleed under många år och är mer än nöjda. De erbjuder en stabil tjänst och har en support som ständigt överträffar våra förväntningar. Responstiden är blixtsnabb och problemlösningsförmågan god. Oavsett vem som svarar är serviceupplevelsen total. Rekommenderas starkt.

5,0

Skriven av Christer J. Google

Föredömlig kundtjänst och hosting

I särklass bästa betallösningen för tjänsterna, hur smidigt som helst. Här har konkurrenterna något att lära. Det UI:et är också mycket bättre och Inleed är mitt förstahands-val hela dagen. Föredömlig kundtjänst och hosting.

5,0

Skriven av Lasse S. Google

Imponeras ständigt

Kund sen många år och jag imponeras ständigt av hur enkelt och smidigt all support fungerar. Snabba och kompetenta svar och oerhört hjälpsamma.

Har hunnit mer några olika leverantörer genom åren och ingen kommer ens i närheten av hur nöjd jag är med Inleed.

5,0

Skriven av Henrik O. Google

Sanslöst bra priser

Det här går inte att göra bättre. Grymt utbud kryddad med sanslöst bra priser och branschens bästa support. Rekommenderar alltid dessa till andra.

5,0

Skriven av Viktor S. Google

Tjänsterna är överlägsna

Har använt många svenska hosting-tjänster, Inleed är minst sagt den bästa. Bemötandet och tillgängligheten hos supporten, priserna och tjänsterna är överlägsna! Rekommenderar stort

5,0

Skriven av Nicklas E. Google

Support i världsklass

Supernöjd med Inleed! Varje gång jag har kontaktat deras support så dröjer det inte längre än ett ögonblick förrän hjälpen är där. Jag har t.o.m. ibland fått svar sent om kvällen utanför öppettiderna vilket jag verkligen inte har förväntat mig.

Utöver support i världsklass är det ett suveränt webbhotell som bara fungerar, och som grädde på moset är dem billigare än konkurrenterna. Än en gång, supernöjd!

5,0

Skriven av Christopher C. Google

Fixar problem på nolltid

Fantastisk support, fin uptime, bra funktioner och framför allt har de bra koll på sina grejer och fixar ev problem på nolltid. Kan verkligen varmt rekommenderas.

5,0

Skriven av Robin H. Google

15 av 10 möjliga

Inleed är ett av de bästa och mest prisvärda webbhotellen jag har använt mig utav. Deras support är topp tunnor fenomenal - alla kategorier! 15 av 10 möjliga ⭐️

5,0

Skriven av Sporttema Sverige Google

Fantastisk support och bra priser.
5,0

Skriven av Henrik E. Google

Inleed gör det motsatta

Då många företag använder "supporten" som en mur för att göra sig oåtkomliga gör Inleed det motsatta. Alltid snabba svar och effektiva lösningar på de frågor och problem som dyker upp. Inleed ger den bästa support jag någonsin har upplevt från ett företag, alla kategorier.

5,0

Skriven av Olof B. Google

Rekommenderar varmt

Inleed har, utan att överdriva, den absolut trevligaste, hjälpsammaste och inte minst snabbaste support jag varit med om. Rekommenderar varmt dem och deras tjänster!

5,0

Skriven av Ludvig D. Google

Helt otrolig support

Helt otrolig support, Fick hjälp sent på kvällen när jag hade problem och strul med hemsida och fick all hjälp jag behövde. Även kontrollpanel och hemsidan servrar är otroligt bra och presterar bra mycket bättre än tidigare webhotell leverantörer.

5,0

Skriven av Johan L. Google

Bekymmersfritt

Vi firar nu ett år som kund till Inleed! Inleed har en hög tillgänglihet på sina servrar vilket är viktigt för oss då vår server är verksamhetskritisk.

Som leverantör är Inleed proaktiva och kommunicerar alltid med en tydlig och tidig information samt svarar snabbt om det finns följdfrågor. Vi blir fortfarande imponerande av hur bekymmersfritt det är att vara kund hos Inleed och hur enkelt det är när vi behöver hjälp med något.

Inleed har precis som dom skriver en support i världsklass!

5,0

Skriven av Peter K. Google

Fem stjärnor räcker inte till
5,0

Skriven av Anders B. Google

Helt underbar kundsupport

Helt underbar kundsupport. Korta väntetider och support som förklarar på ett enkelt sätt och är mer än hjälpsamma.

Alla priser är exklusive 25% moms. Ändra till ink. moms