ūüöö
Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell hos Inleed! Klicka för att läsa mer. Gratis flytthjälp när ni beställer webbhotell! Läs mer här.

Inleed

Alltid med kunden i fokus

Inleed erbjuder webbhotell, domännamn och servertjänster för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Yelles AB

Inleed är en bifirma till Yelles AB som arbetar med webbutveckling och erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till er hemsida. Yelles har funnits på internet sedan 2006 och har kunder runt om i Sverige.

Vi innehar F-Skattsedel.
Organisationsnummer: 556931-6788

Adress
Ovabacksgattu 10
79370 Tällberg

DirectAdmin

Vi använder oss av den världskända kontrollpanelen DirectAdmin som används av många webbhotell världen över. Kontrollpanelen är väldigt lättanvänd och gör det möjligt att administrera dina tjänster fullt ut.

Våra servrar är placerade i våra egna lokaler i Falun och Tällberg. Vi kör dagligen backup på alla webbhotellskonton och lagrar de på separerade servrar. Om du inte finner ett konto som passar just dig bland våra paket, tveka då inte att kontakta oss. Vi ordnar så att du får det konto du önskar dig.

Medarbetare

Här hittar ni oss som mer än gärna hjälper dig när det behövs. Skulle du vilja bli en av oss? Skriv ner dina talanger i ett e-postmeddelande till support@inleed.se så hör vi av oss.

Bertrand

Bertrand
Support

Emil

Emil
Dev

Fredrik

Fredrik
Support / Manager

Jens

Jens
Support / Dev

Katja

Katja
Ekonomi

Melinda

Melinda
Support / Copy

Oskari

Oskari
Support

Philip

Philip
Support

Piotr

Piotr
Network Engineer

Stefan

Stefan
Support

Subtain

Subtain
Front-end

Vad tycker våra kunder?

Nedan finner ni kunders egen skrivna recensioner om oss, Inleed. Alla är hämtade från Reco.se där även du kan skriva vad du tycker om oss som leverantör.

Mattias M

Support långt utöver vad man kan förvänta sig med tanke på den lilla slant de tar betalt. Både trevlig, hjälpsam - och öppen nästan dygnet runt efter vad det tycks!

Mattias M har gett Inleed betyg av 5

RON√ČN B

Exceptionellt var ordet! Svårt att hitta en verksamhet med bättre kundservice än vad Inleed erbjuder. Det är mycket sällan skådat i världen man stöter på sådana omgående och hjälpsamma svar som Inleed bidrar med. Rekommenderar Inleed till alla. För dig som läser detta - sluta leta, sluta grotta, välj Inleed.

RON√ČN B har gett Inleed betyg av 5

Linus S

Mycket trevlig, proffsig & snabb support! Fick hjälp via skype & teamviewer med överföring av databas & domän till VPS. Väldigt prisvärt & support som överlevererar. Glad över att jag valde Inleed, och ser verkligen fram emot ett långt samarbete! 5/5. Stort tack, Jens.

Linus S har gett Inleed betyg av 5

Johanna L

Jag har bara varit kund i ett dygn men har redan fått utomordentlig service. (Hittills) alltid snabbt svar och snabba lösningar från supporten, lågt pris för webbhotell också. Förhoppningsvis har jag snart min hemsida uppe!

Johanna L har gett Inleed betyg av 5

Mats K

Jag har haft detta webbhotell i många år nu, och jag är mycket nöjd över hur de sköter sina åtaganden. De lever verkligen upp till devisen att överträffa kundens förväntningar. De levererar bra tjänster till mycket bra priser. Man får mer än man betalar för. Allt som är billigt behöver inte vara dåligt, det har de med besked bevisat. Supporten och tillgängligheten är suveränt bra. När man skickar ett mejl söndag kväll vid 21-tiden för att tänka sig ett svar någon gång under dagen efter, så plingar det till i mejlboxen en timme senare, och ibland snabbare. Bra verktyg och hjälpmedel som är lätta att installera via kontrollpanelen. Jag rekommenderar detta webbhotell å det varmaste!!!

Mats K har gett Inleed betyg av 5

KLAS B

Den bästa kundtjänst och support jag någonsin haft att göra med: enormt kunnig, blixtsnabb och väldigt trevlig.

KLAS B har gett Inleed betyg av 5

Patrik S

Snabbare och trevligare support får man leta efter. Jens har svarat på mina mail vid väldigt udda tider på dygnet och har varit mycket förstående för en nybörjare som mig när det gäller att sätta upp en ny VPS med domänpekning, kryptering mm. Samtidigt är det mycket bra priser på tjänsterna så jag kan inte annat göra än att varmt rekommendera Inleed!

Patrik S har gett Inleed betyg av 5

Jonathan H

Jag har hållt mig till inleed i ungefär 6 månader och jag har inte haft några större problem. Och när ett problem har uppstått så har jag löst det med deras underbara och snabba support! Jag rekomenderar denna sida till alla, allt från små företag till den stora jätten! Helt klart 10/10 av mig.

Jonathan H har gett Inleed betyg av 5

Stefan B

Jag är helnöjd! Hade tidigare Surftown som inte motsvarade mina krav på service. Byte till Inleed som var billigare men viktigast har en utomordentlig snabb och effektive service. Sover grabbarna på supporten aldrig?

Stefan B har gett Inleed betyg av 5

FREDRIK F

Vi på Enkla Media har varit kund hos Inleed i flera år nu och servicenivån har under alla dessa åren utklassat alla andra hostingföretag vi använder. Vi använder idag Prime#3 för våra sajter som vi har hos Inleed och vi tycker det är en fantastisk tjänst till en riktigt bra pris, vilket vi också lyfter fram på vår sajt "Wordpressguider.se" som det bästa alternativet. Vi kan varmt rekommendera Inleed för såväl privatpersoner som företag!

FREDRIK F har gett Inleed betyg av 5

Emil D

Det absolut bästa webbhotellet i branschen, utan tvekan. Otrolig support som många andra har skrivit - men även kraftfull hårdvara som tål det mesta, till ruskigt bra priser. Rekommenderar Inleed varmt!

Emil D har gett Inleed betyg av 5

Chi Vong

Väldigt bra service och tjänst för pengarna! Jag kontaktat supporten på kvällar och helger och fått svar efter några minuter. Väldigt trevlig och snabb support. Rekommenderar!

Chi Vong har gett Inleed betyg av 5

Grow

Jens, en fantastisk webbmaster som ger snabb & stabil support och har stor kunskap inom serverhantering. Gladeligen 5/5 rekommendationer.

Grow har gett Inleed betyg av 5

Annica E

Vilken support - har aldrig varit med om så snabb och vänlig support vid någon tjänst jag köpt, vilket tåladmod de har också :-)

Annica E har gett Inleed betyg av 5

Daniel D

Ja det här börjar ju bli lite tjatigt i form av hyllningar av Inleed, men jag var också tvungen att skapa ett konto på reco för att göra det. Jag har aldrig någonsin varit med om bättre support! Jens på Inleed svarade en sen söndagkväll på min frågor om deras tjänster, dessutom redan innan jag ens var kund. Nu är också jag kund hos Inleed, och kommer förmodligen att fortsätta vara det tills jag (Eller Jens) väljer att göra något annat. Full pott Inleed, keep up the good work! Och för bövelen, bjud Jens på en räkmacka eller något.

Daniel D har gett Inleed betyg av 5

Johan B

Kan bara instämma med tidigare rekommendationer. Ytterst kunnig personal som hanterar alla sorters problem, dessutom även på obekväm arbetstid när det ibland behövs som mest. Allting till väldigt skäliga priser. 5/5 utan tvekan!

Johan B har gett Inleed betyg av 5

Axel L

Jättebra webbhotell. Hostad med dem i cirka 3 års tid, aldrig varit några problem. Bland dem jag testat helt klart överlägsen support, svarar nästan direkt och väldigt trevlig och kunnig. Rekommenderas varmt!

Axel L har gett Inleed betyg av 5

Ahmad B

Supporten är helt suverän! Svarar snabbt oavsett vilken tid när man kontakta de. 5+

Ahmad B har gett Inleed betyg av 5

Alexander F

Hade en del problem med att vår sajt laddade långsamt. Kontaktade Inleeds kundtjänst och fick direkt hjälp med att optimera inställningar på vår server, och inom 5 minuter så laddade sajten snabbare än någonsin. Mycket bra!

Alexander F har gett Inleed betyg av 5

Primary Group D

Vi är tacksamma för supporten och den otroligt vänliga personalen på Inleed. Har vi problem med vår server så hjälper de oss, oftast direkt! Och de är väl värd att testas!!

Primary Group D har gett Inleed betyg av 5

Vasaboden M

Full pott. Snabb service och enkla att jobba med. Hjälpte till med att flytta från vårt förra webhotell. Extra plus att vi hos inleed ökade från ca 80 till 95+ på google pagespeed. Både på vasaboden.se och på medgravyr.se Detta med samma inställningar som vi hade hos förra leverantören. Mailsvar på frågor även kvällar och helger. Och bra livechatt vardagar. Jag kommer att rekommendera mina kontakter och vänner att byta till inleed. //Micke Vasaboden.se och medgravyr.se

Vasaboden M har gett Inleed betyg av 5

Dan Eskil L

Grymt bra service! Snabb, proffsig och mycket tillmötesgående på alla sätt. Rekommenderas varmt!

Dan Eskil L har gett Inleed betyg av 5

Nicklas √Ė

√Ąlskar Inleed. Dom har bra support tider och bra personal som inte behandlar en som en idiot som andra webbhotell g√∂r.... (Typ one.com ... *h√∂st*) Helt klart den b√§sta webbhotellet i Sverige

Nicklas √Ė har gett Inleed betyg av 5

Björn Per Erik B

Vi har använt oss av tjänster från Inleed i drygt två år. Med tidigare och samtida erfarenhet av många liknande tjänster som tillhandahålls i Sverige rankar vi Inleed som nummer 1. Vi driver ett antal sajter och på Inleeds Webbhotell ligger exempelvis prisjämförelsesajten kreditkoll.nu, där vi upplever väldigt få problem. Om man stöter på patrull med något kring hostingen finns i princip alltid någon på Inleeds support tillhands för hjälp och vägledning.

Björn Per Erik B har gett Inleed betyg av 5

Adam F

Riktigt bra webbhotell med en kundservice av högsta klass! 10/10

Adam F har gett Inleed betyg av 5

Kent √Ė

Skaffade mig ett ÅF paket hos Inleed och är urdålig på DNS å allt vad det heter. Men supporten är där hela tiden och hjälper mig. Jag lär mig sakta men säkert, kan verkligen rekommendera Inleed.

Kent √Ė har gett Inleed betyg av 5

Vidar H

Inleed √§r ett webbhotell som har allt! Till att b√∂rja med ett v√§ldigt bra utbud av prisv√§rda och stabila tj√§nster. En support i v√§rldsklass som alltid √§r tillg√§ngliga och hj√§lpsamma. Enkel kontrollpanel d√§r allting finns med ett knapptryck bort. √Ąrliga i sin kommunikation vilket alltid uppskattas. Inte konstigt att det √§r topprankade hos Webbhotelldirekt.se, Reco och Trustpilot.

Vidar H har gett Inleed betyg av 5

Rizla V

Live support 11 stjärnor. Pris 11 stjärnor. Mycket nöjd!

Rizla V har gett Inleed betyg av 5

Viktor F

Inleed rekommenderas. Lightspeed (prime) rekommenderas. Bästa webhotellet i Sverige utan tvekan! Gick från 59 i PageSpeed Insights mobile score till 95 enbart igenom att byta till Inleed prime. Inga inställningar gjorda (dvs det kan bara bli bättre).

Viktor F har gett Inleed betyg av 5

Aida B

Kanonbra service! Det är sen fredagkväll och supporten är snabb, vänlig och professionell. Mycket uppskattat! Jag har precis öppnat kontot hos Inleed och denna start var fantastisk! Ser fram emot ett långt och bra samarbete med Inleed.

Aida B har gett Inleed betyg av 5

Fredrik S

Jag har använt mig utav Inleed i över 2 år är kan inte säga mer än att dem alltid levererar topklass. Skulle man ha något problem så finns dem alltid tillgängliga! Hjälper till med allt möjligt med stora öppettider. Funktioner och alternativ är ett stort plus hos Inleed då man kan i stort sätt göra allt med ett väldigt trevligt interface. Absolut topp 5/5

Fredrik S har gett Inleed betyg av 5

Klas A

Har varit kund hos Inleed i lite mer √§n ett √•r nu och det finns inget att klaga p√•. K√∂rde en VPS till en tj√§nst hela 2016 som i princip hade 0 nertid p√• 12 m√•nader. Supporten √§r trevlig och supersnabb! Hade precis problem med att komma √•t en databas och fr√•n mejl till svar tog det 8 minuter - p√• en S√ĖNDAG! Hatten av till Inleed och ni f√∂rtj√§nar ett superbetyg. Priset, stabiliteten och supporten - allt √§r i v√§rldsklass!

Klas A har gett Inleed betyg av 5

Jim V

Ett mycket bra webbhotell där man får lite mer än vad man betalar för. Mycket billigt och bra prestanda på servrarna. Samt trevlig och hjälpsam support som även erbjuder hjälp via Skype vid behov så man slipper skicka mail varje gång det är någon fråga man har! Overall proffsigt och har kundens säkerhet i åtanke. Du kan alltså inte göra vad du vill via Skype-supporten utan att bekräfta att det verkligen är du :) Ett webbhotell som rekommenderas mer än varmt!

Jim V har gett Inleed betyg av 5

Peter E

Snabbare och smidigare support har jag sällan sett maken till! Lätta att få kontakt med och lösningen sker omedelbart! Humor har de också! Ett Webbhotell jag rekommenderar till samtliga! Har nu varit i kontakt med dem åtskilliga gånger. Då man inte kan lämna flera omdömmen om företag utan bara egentligen har en röst vill jag upplysa alla om att detta företag, oavsett när på dygnet jag varit i kontakt med dem, har de alltid lyckats leverera. Om jag kunde ge dem 5 i betyg för varje gång jag behövt deras assistans skulle de nu ha ca 200p av 5 möjliga.

Peter E har gett Inleed betyg av 5

Johanna H

Fantastisk service, även inom frågor som ligger utanför deras ansvarsområden. Snabba svar, även väl utanför kontorstid. Jag rekommenderar dem varmt!

Johanna H har gett Inleed betyg av 5

Marcus L

Jag har tidigare använt andra webbhotell och vad jag kan bedöma så har jag aldrig fått en snabbare och bättre support. Så jag kan starkt rekommendera Inleed och framför allt vill jag tacka Jens för ett mycket bra bemötande.

Marcus L har gett Inleed betyg av 5

Daniel T

B√§sta webbhotellet, rekommenderas starkt. Personlig och snabb service p√• en niv√• jag aldrig varit med om inom denna bransch. Enkelt system f√∂r att snabbt komma ig√•ng med produktioner inom webb och m√•nga bra verktyg. L√§tt system f√∂r att hantera m√•nga webbplatser och tj√§nster. √Ąr aldrig n√•gra problem n√§r man vill ha hj√§lp med det d√§r lilla extra vilket uppskattas enormt :)

Daniel T har gett Inleed betyg av 5

Zeina M

ALLTID superbra och snabb service. Jag är grymt nöjd med Inleed.

Zeina M har gett Inleed betyg av 5

Kristian S

Jag har använt Inleed Webhotell standard till mina hemsidor i snart ett år och ville uppgradera till deras Webbhotell special. Jag kontaktade dem kl 20.30 en söndagkväll och begär att kommande faktura/paket ska uppgraderas. Allt fixas på ett par minuter - DESSUTOM bjuder de på Webbhotell special resten av nuvarande period! Det är förstklassig kundservice! Jag kan varmt rekommendera Inleed!

Kristian S har gett Inleed betyg av 5

Daniel B

HELT otrolig kundservice. Har under åren haft totalt 7 olika webbhotell. Inget av dem andra kan ens komma i närhet av hur supporten fungerar på Inleed. Supporten hos inleed är otroligt snabb, trevlig och träffsäker! Man blir förvånad varje gång över att det går så fort att få svar! Otroligt bra support för ett otroligt bra pris. Man undrar först "vad är haken..?" men det finns ingen hake, dom är både billiga och levererar riktigt bra grejer och den bästa supporten jag någonsin upplevt! Dom är också mycket tillmötesgående med div inställningar osv. Om man har behov/gillar att administrera saker från terminalen så erbjuder dom stor frihet i det.

Daniel B har gett Inleed betyg av 5

Jana T

Superbra webbhotell! Jättenöjd med deras support som är i toppklass - vänligt bemötande, snabb hantering av ärenden och hjälp utöver det de utlovar. Bra verktyg och lätt att använda. Allt har fungerat problemfritt för mig hos dem i 1,5 år nu.

Jana T har gett Inleed betyg av 5

Fredrik J

Klart bästa webbhotellet jag någonsin använt, och då har jag testat många! Snabba servrar, realistiska priser och utomordentlig service, finns faktiskt inte något att klaga på än. Rekommenderas starkt.

Fredrik J har gett Inleed betyg av 5

Daniel M

Aldrig någonsin blivit bättre behandlad! Har och har haft många webhotell, inget kommer ens i närheten mot Inleed. Du kan helt utan tvekan hosta dina lösningar här och du kommer ha en felfri och bekymmerlöst tillvaro. Supporten är den som är outstanding förutom att de tär väldigt prisvärt. Ställ en fråga och du får ett svar - snabbt! De bryr sig faktiskt om det löser ditt problem. De har tålamod med dig. Jag kommer samla alla min webhotell hit. Helt utan tvekan - gör det du också! ps. jag är bara en sjukt nöjd kund helt enkelt

Daniel M har gett Inleed betyg av 5

David G

Jag har använt mig av Inleed i någon vecka och är hittills mycket imponerad över servicenivån. Oavsett om man kontaktar supporten via e-post eller telefon så är svarstiden väldigt kort. Supportpersonalen är dessutom mycket kompetent och hjälpsam. Jag har tidigare använt mig av Citysites och Binero och kan bara konstatera att skillnaden är enorm..

David G har gett Inleed betyg av 5

Marcus L

Helt suveränt webhotell. Har använt det till min sida SparaCash.se nu under 1 års tid och har aldrig blivit bemött av en kundservice så exceptionellt snabbt som på Inleed. En lördagskväll klockan 23.30 mailar jag och får svar på 3 minuter(!!). Oerhört prisvärda paket och funktionerna räcker gott till ändamålen jag behöver. Rekommenderas starkt.

Marcus L har gett Inleed betyg av 5

Gert Magni M

Helt suverän leverantör. Jag har erfarenhet från större företags IT support och Inleeds är outstanding! Det jag har väntat som längst är 10 minuter. De fixade min server i påskhelgen när jag klantat till det. Rekommenderas!!

Gert Magni M har gett Inleed betyg av 5

Anton

Inleed är det första webbhotellet jag använt, och jag tvivlar på att jag kommer byta i framtiden. Det är billigt, alla mina sidor laddar snabbt, jag har aldrig stött på någon downtime och kundtjänsten är otroligt bra. Framförallt kundtjänsten (Jens) är makalös. Jag har fått svar när jag skrivit på söndagar och jag har fått svar klockan 01:00 en onsdagskväll. I regel har mina mail besvarats inom 10 minuter. Jag själv har jobbat inom kundtjänst och är mäkta imponerad över svarstiden OCH kunnigheten i svaren. Definitivt den mest effektiva servicen jag någonsin sett. Jag är helnöjd med Inleed och hoppas innerligen att de fortsätter med samma kvalitet på tjänsterna samt kundtjänsten. De har ett vinnande koncept, i alla fall ur mitt kundperspektiv. Förhoppningsvis speglar det sig i deras ekonomi också. Det är svårt att skriva den här recensionen utan att låta försäljarsliskig. Men jag har precis fått hjälp av Jens och är oerhört tacksam och lättad för att han, återigen, löste problemen jag hade (som visade sig vara mitt Wordpress-temas kodning). Hatten av och jag önskar en fortsatt trevlig fredag! P.S Om Jens inte är högsta hönset på Inleed, och "endast" är en vanlig kundtjänstmedarbetare, så röstar jag får en stor löneförhöjning inför sommaren. ;-)

Anton har gett Inleed betyg av 5

Magdalena O

Jag kan slita håret av mig för allt relaterat till webbhotell, IP-adresser, DNS, domännamn och jag vet inte allt. Men jag fick all hjälp jag behövde. Snabbare, smidigare och mer professionell hjälp lär knappast finnas. Allt tack i världen till Jens för hjälpen med mitt företags hemsida. Rekommenderas VARMT!

Magdalena O har gett Inleed betyg av 5

Köksglädje.se

Har varit kund √∂ver ett √•r och √§r s√• super n√∂jd med deras proffsiga support som bara l√∂ser det n√§r problem uppst√•r! Just nu har jag f√•tt otrolig hj√§lp med mina problem dag som natt med hackad hemsida och h√§r f√•r man verkligen hj√§lp dygnet runt, vart f√•r man det nu f√∂rtiden!? Kan verkligen rekommendera Inleed fr√•n botten av mitt hj√§rta! ūüĎćūüíē

Köksglädje.se har gett Inleed betyg av 5

Axel H

Sveriges bästa webbhotell, utan tvekan! Fantastisk service, aldrig strul och riktigt prisvärda! Starka rekommendationer från mig

Axel H har gett Inleed betyg av 5

Anders K

Kört inleed i perioder. Servicen har alltid vart världklass och nu är allt flyttat dit efter en tid i synd. Service och inställning till att lösa problem är allt. GRYMT!

Anders K har gett Inleed betyg av 5

PETTER B

Jag måste instämma i lovsången här. Supporten hos Inleed är verkligen helt otrolig. Supersnabb, trevlig och duktig. Vi kör Alternativ.nu som är ett rätt stort diskussionsforum med ca 300.000 unika/månad på en VPS här och det rusar på riktigt fort! Flyttar nu hit övriga projekt också. Med så fantastisk support, bra tjänster och bra priser är det inget att fundera över. Rekommenderas alla dagar i veckan!

PETTER B har gett Inleed betyg av 5

Björn L

Bästa supporten! Snabbt och smidig. Jag har server i deras co-location hall, fick problem med servern fysiskt och de fixade det snabbt. Mycket bra! Rekommenderas starkt!

Björn L har gett Inleed betyg av 5

NIKOLAS B

Bra service, prisvärda tjänster och grym up-time! Vi som driver jämförelsetjänsten smartrate.se är mycket nöjda med Inleed. Rekommenderas varmt!

NIKOLAS B har gett Inleed betyg av 5

Elena M

Helt underbart företag! Har varit kund i drygt 3 år och genom vått och torrt, helger, kvällar och egna misstag har de alltid funnits där. Har jobbat själv i branschen med många olika IT-drift bolag genom åren och kan säga att det finns otroligt få bolag som denna. Stort tack till er alla och ser fram emot många kommande år som kund!

Elena M har gett Inleed betyg av 5

Ashkan Daniel S

Jag har under mina 17 år som kund på olika företag som erbjuder webbhotell och domäner inte haft att göra med en så enkel och stabil tjänst som Inleed men det mest fascinerande och tacksamma är den exceptionella service jag alltid får. Mycket nöjd.

Ashkan Daniel S har gett Inleed betyg av 5

John C

Vi jobbar med övervakning och datainsamling och valde Inleed för deras historisk som stabila och upplevt höga kompetens. Vi har jobbat med många andra VPS och rackspace leverantörer, ingen matchar Inleed i stabilitet och kunskap. Inledd är numera en viktig kugge i det datainsamlings och övervakningssystem vi utvecklar och tillhandahåller åt ett flertal enterprise kunder.

John C har gett Inleed betyg av 5

Jakob T

Bästa VPS:en jag provat (prestandamässigt). Kundservicen är också suverän, Jens på Inleed satt kl 01.00 en lördagsnatt och åtgärdade fel som vi råkat skapa! - Sådant hittar man ingen annanstans! 5/5

Jakob T har gett Inleed betyg av 5

Jan L

Grymmaste support du nånsin kan få, även den snabbaste jag har varit med om. Det spelar ingen roll om det är kväll helg. Dom jobbar jämnt och du får svar via mail oftast inom 5 min. Flyttade från CityNetwork till Inleed för att jag ville byta upp mig till VPS, och hastigheten går inte jämföra med vad jag hade tidigare. Upplever att det går 4-5 ggr snabbare. Hade hemsidan på en delad miljö på CityNetwork och det fungerade oftast bra fast den senaste tiden strulade dom med servarna med php error och efter alla ursäkter tröttnade jag och flyttade till Inleed. Om du behöver extra hjälp med mer avancerad support, kan du köpa extra support eller köpa managed VPS. Dom är värda varenda krona för det jobbet dom gör.

Jan L har gett Inleed betyg av 5

Robert V

Sicken support när det krisar! Helt vansinnigt snabb, personlig hjälp (av "Snyggjens" som han då kallas, utan att vara vänd åt andra hålllet :)). Kan varmt rekommendera dessa!

Robert V har gett Inleed betyg av 5

Robin H

Har varit på massor av olika webbhotell men det har alltid funnits någon slags begränsning som gjort att vissa saker bara går att göra med fullösningar, bakvägar eller helt enkelt hotellbyte. På inleed saknas dock inte någonting alls, det är helt klart det absolut bästa valet man kan göra på precis alla plan! Det känns ungefär som att gå från windows till mac. Plötsligt funkar allt bara. :-) Hit kommer man för att stanna. :)

Robin H har gett Inleed betyg av 5

Jerker F

Jag har haft Inleed i 3-4 år. Större lösningar för större kunder och små paket för mindre kunder. Inleeds support är inte bara snabb utan också kunnig. Och deras servrar är snabba och pålitliga. Full pott så klart!

Jerker F har gett Inleed betyg av 5

Anna F

Alla företag i hela världen borde göra studiebesök hos Inleed för att lära hur riktigt, riktigt bra kundsupport kan vara! Makalöst imponerad. Blir själv nyfiken - vad har de i kultur och struktur som andra saknar? Ska nog försöka få till ett studiebesök.

Anna F har gett Inleed betyg av 5

Grissla M

Superbra support. Fixade snabbt problemet när vi lyckades krascha vår sida. Alltid trevliga och tillmötesgående. Svarar och hjälper till snabbt. Otrolig service för ett extremt bra pris.

Grissla M har gett Inleed betyg av 5

Ann K

Vet inte hur de gör det men de lyckas alltid vara snabba och tillmötesgående med att lösa problem eller svara på frågor av alla de slag, oavsett vad jag behöver hjälp med eller när jag behöver den. Upptiden är fenomenal och alla tjänster har prisvänlig och enastående prestanda. Sa jag att supporten är suverän? Kan inte sägas nog många gånger!

Ann K har gett Inleed betyg av 5

Etem I

Bästa - Jag har aldrig upplevt bättre support - Alltid där alltid hjälpsamma även vid komplicerade frågor. Inga problem utan endast frågor och hjälp. Servern funkar super bra!

Etem I har gett Inleed betyg av 5

Anders L

Inleed måste ha världens snabbaste och bästa support!!! Behövde hjälp för att konfigurera https via Lets encrypt, fick svar och lösning via mitt mejl på 4!! minuter.

Anders L har gett Inleed betyg av 5

Gabriel P

Sjukt bra support från Inleeds sida. Med Skype och email tar det inte många minuter innan man börjar få hjälp och även vid riktigt obekväma tider. Rekommenderar dessa starkt.

Gabriel P har gett Inleed betyg av 5

Micke O

Har studsat runt på ett flertal webbhotell genom åren men aldrig hittills varit fullt nöjd. Det har alltid varit nåt som varit "fel". Endera har det varit för dyrt, för kass up-time, dålig support eller kanske all-of-the-above. Hos Inleed har jag nu varit i drygt två års tid och upplever det bästa webbhotell jag någonsin haft. Det passar mina behov som hand i handske, det är enormt prisvärt, det är snabbt, jar har under mina år upplevt en rasande bra up-time och bäst av allt är supporten. Oavsett hur dumma frågor jag må ha haft så har allt klartnat imom kort. Snabb, trevlig och underbar support!

Micke O har gett Inleed betyg av 5

Stefan G

Klart bästa webbhotellet i förhållande till prislappen som är precis lagom. Bra support och kanonbra servrar. Rekommenderas varm av mig som har lång erfarenhet av många webbhotell och även drivit eget.

Stefan G har gett Inleed betyg av 5

Viktor S

Inleed är utan tvekan den mest stabila VPS-leverantören vi på Veloxia har haft. På Lånen.se har vi aldrig haft någonting annat än en grön Pagespeed-score sedan vi började använda Inleed. Supporten är dessutom extremt kunnig och hjälpsam (även på märkliga tider). Rekommenderas varmt!

Viktor S har gett Inleed betyg av 5

Tomas C

Overkligt bra support! På helt obekväma tider på dygnet också. :) Saved my sorry ass today....när jag glömt att ta backup och goofade! Professionella och håller alltid god ton även när man tappar tålamodet och det även visar sig att jag har mig själv att klandra! :) Kort sagt! Totalt bra service och den bästa webbhotellssupporten jag nånsin upplevt.

Tomas C har gett Inleed betyg av 5

Erik Tobias E

Jag har varit kund hos Inleed längre än jag själv kan minnas. Allt har helt klart fungerat över förväntan. Vår sajt Lånasmart.com har mer eller mindre aldrig haft någon nertid och svarstiderna är alltid utomordentliga. Jag kan verkligen rekommendera Inleed om du söker en trygg och säker leverantör med en suverän support!

Erik Tobias E har gett Inleed betyg av 5

DAVID C

Absolut det bästa webbhotellet! Fantastisk support. Toppklass

DAVID C har gett Inleed betyg av 5

Philip B

Under mina tjugo år i Internetbranschen har jag arbetat med mer än hundra hostar - många små, men även flertalet större. Vi hostar idag ett stort antal sajter hos Inleed - några med vanliga webhotellspaket och andra med managed VPS. Aldrig tidigare har jag stött på en svensk host med så bra stabilitet, och supporten - ja den har vi vid flera tillfällen, utan krusiduller, kontaktet 03:00 på nätterna. Vill du ha något liknande får du söka dig över atlanten fast då till mångdubbelt högre priser. //Philip Blomsterberg

Philip B har gett Inleed betyg av 5

J

Kundservicen är i en klass för sig! Jag har inte nog med superlativ att beskriva hur makalöst bra kundbemötande man får. Flertal gånger har jag behövt hjälpt med något under sena kvällar och helger. Döm om min förvåning när det dimper ner ett svar (och lösning på problemet) från kundservicen tio minuter efter att jag skickat mailet till dem. Att svara inom någon minut en söndag kväll är unikt. Jag förväntar mig inte sådana här svarstider men detta är exceptionellt bra och i en klass för sig. Jag har haft egna sajter i över tjugo år och har dem utspridda på flera webbhotell. Det är ingen tillfällighet att jag börjat flytta över alla mina sajter till Inleed. 1. Webbhotellstjänsterna har ett bra pris med väldigt bra värde för pengarna. 2. Servrar i Sverige istället för på andra sidan jordklotet. 3. Kundservicen är fenomenal! Kan väl även nämna att jag aldrig skriver rekommendationer i vanliga fall men registrerade ett konto här för att jag alltid häpnar över den otroligt kompetenta och tillmötesgående kundservicen på Inleed att jag bara måste skriva av mig. Kvalitet rakt igenom!

J har gett Inleed betyg av 5

Nicolaj H

Impressive Support! Co-location was ordered in the first place. Within half an hour after receiving the servers they were ready to setup the servers + configured the Network exactly for my needs. Furthermore i ordered a Webhotel. Was delivered within 10 minutes even though they had to handle Tax exemption for my company. Never seen this kind of service!

Nicolaj H har gett Inleed betyg av 5

Alexander H

Hade ställt till det så sidan gick ner precis innan stängning på kontoret. Lyckades få hjälp direkt från supporten som återställde sidan till ursprungsskick. Snabbt och effektivt. Rekommenderar verkligen !

Alexander H har gett Inleed betyg av 5

Hartmut

Jag har varit kund hos Inleed i knappt 2 år. Allt har fungerat i princip helt felfritt under den tiden. Supporten är fantastisk!! Jag får alltid snabbt svar via mail eller telefon även udda tider på dygnet. Helt klart bäst i klassen tycker jag!!! Kan varmt rekommenderas!

Hartmut har gett Inleed betyg av 5

Lars-erik E

Helt underbart företag, serviceminded personal som gör det dom säger och lite till. Har varit kund hos Binero sedan de hette Aleborg Solutions (snart 15 år) och har nu ruttnat totalt. Kan inte säga nog mycket positivt om Inleed men är trygg och nöjd med mitt val och ger en extra stjärna för de trevliga personerna på supporten.

Lars-erik E har gett Inleed betyg av 5

Hans Cristian J

Vi har använt Inleed i ca ett år och det har varit i stort sett 100% upp-tid och en FANTASTISK support med ett utomordentligt kundvänligt bemötande. Ett exempel på marknadens bästa support är, när vi var tvungna att begära en restore på våra data - det tog 3 minuter (!!) - på det stora FSD-företaget tog samma ärende tre dygn... Vi kan varmt rekommendera "Marknadens bästa webb-hotell"!

Hans Cristian J har gett Inleed betyg av 5

Martin E

Hej allesammans! Jag vill säga att inleed varit en mycket trevlig och lärorik host. Jag har hållt mina Servers här. Fungerat fel fritt! Hjälpt mig då jag behövt hjälp, varit trevliga, och mycket underbart! Men allt har ett slut, och mitt äventyr har slutat här... p.g.a ekonomi.. Tack för allt! Tack inleed!

Martin E har gett Inleed betyg av 5

Anders N

Jag har vart kund på de flesta svenska webhotell och en hel del utländska och har aldrig upplevt en sådan suverän och snabb support som hos Inleed.

Anders N har gett Inleed betyg av 5

Pontus L

Vi har använt Inleed i flera år (exempelvis på Jämförcasino.se ) och samtidigt provat andra, konkurrerande tjänster. Inget har varit lika bra som Inleed när det kommer till prestanda, pris och framförallt support.

Pontus L har gett Inleed betyg av 5

Anna T

De har vekligen en otroligt bra kundservice! Men kan nog inte hitta en bättre någonstans!

Anna T har gett Inleed betyg av 5

Peter B

Behövs en ny skala för Inleed. Ypperligt bra webbhotell och supporten är som många skriver helt fantastiskt bra. Rock solid, självklar rekommendation till den som letar efter hosting.

Peter B har gett Inleed betyg av 5

Rushen B

Jag var kund hos en annan leverantör i över 12 år och var rätt nöjd med dem. Då deras e-postlösning strulade månad efter månad utan åtgärd fick jag överge dem. Efter att läst om alla rekommendationer på diverse sajter om inleed blev valet enkelt. Jag beställde en dedikerad server, support avdelningen var imponerande snabb att svara och hjälpte till med en del krångliga moment. Servern verkar funka klockrent, diverse lösningar som multi-domänhantering är otroligt enkelt. Betyg; omöjliga 6 av 5 möjliga!

Rushen B har gett Inleed betyg av 5

Martin F

Den snabbaste supporten jag har stött på - på en (1) minut fick jag svar och inom tre minuter så hade de löst en uppgradering av mitt webbabonnemang. Dessutom bjöd de på uppgraderingskostnaden för mina kvarvarande månader! Fantastiskt bra.

Martin F har gett Inleed betyg av 5

Mattias H

När vi själva gjort något fel i vår server som vi hyr hos inleed får man svar på mail direkt och super bra tips.. Det är aldrig några problem när man pratar med dom. Riktigt vassa killar som hjälpt oss genom alla problem en nybörjare kan tänkas få.. //Mattias

Mattias H har gett Inleed betyg av 5

Charlie L

Vi är en mycket kund på Inleed och upplever att servicenivån är exceptionellt bra! En mycket bra tjänst som kontinuerligt blir bättre och snabbare varje dag. Vi använder oss av Inleed på vår etablerade sida "StylingGuiden.se" efter att vi har utvärderat andra alternativ är det Inleed som kvarstår som det absolut bästa alternativet. Inleed rekommenderas varmt för såväl nystartade såväl som etablerade sidor.

Charlie L har gett Inleed betyg av 5

Patrik J

Inleed har utan tvekan den bästa supporten jag har stött på, vid mailkontakt har svaren kommit inom ett par minuter även på väldigt obekväma arbetstider. Att sedan sidans hastighet och pris är bra är ju inte fel det heller, rekommenderas varmt från min sida.

Patrik J har gett Inleed betyg av 5

Mattias L

Väldigt nöjd med Inleed! Proffsiga verktyg, supersnabb support, driftsäker och ett mycket gott helhetsintryck. Rekommenderas starkt.

Mattias L har gett Inleed betyg av 5

Christoffer H

Inte haft tjänsterna hos Inleed speciellt länge, så kan inte uttala mig om eventuella problem med tillgängligheten eller så, men än så länge fungerar allting över förväntan. När det kommer till kundbemötande och supporten är det svårt att sammanfatta med ord hur pass bra den är. Alltid snabb kommunikation per mail, vi pratar någon/några enstaka minuter, även väldigt sena kvällar och helger. Beställde en egen anpassad dedikerad server och betalade på förmiddagen. Efter 23.00 (!) får jag ett mail om att den är klar, och en kortare mailkonversation pågår med lika snabba svar som tidigare. Har haft flertalet tjänster från både svenska och internationella leverantörer tidigare. Många som varit flera gånger dyrare, och där jag även betalat extra för snabbare och mer tillgänglig support. Ingen av dessa kommer ens i närheten av Inleed och Jens. En oerhört stor eloge till Inleed!

Christoffer H har gett Inleed betyg av 5

ANDREAS E

Fick hjälp av Jens hos Inleed att byta webbhotell till dom. Sköttes kostnadsfritt, snabbt och perfekt idag på nyårsdagen. Har själv jobbat med IT-support men inte ens jag är så bra och snäll. Fantastiskt är ordet. Direkt nöjd kund!

ANDREAS E har gett Inleed betyg av 5

Linus W

Här har vi ett webbhotell som fattat att förtroende och ärlighet mot kund är viktigare faktor än antal GB. Prisvärda abonnemang, hjälpsam support och det fungerar jättebra. Rekommenderas!

Linus W har gett Inleed betyg av 5

Isabell B

Jag kan bara ge mina bästa rekommendationer om Inleed. Suverän service och otroligt snabb support. Något utöver det vanliga.

Isabell B har gett Inleed betyg av 5

Bert-√Öke Byqvist Juninger

Alltid så tillmötesgående och trevlig support. Inget ärende är för litet och inget för stort. Supporten svarar oftast snabbt i telefon både vecko- och helgdagar. Som designer på https://bjwebdesign.se/ har jag jobbat med många webbhotell och Inleed är helt klart i en klass för sig!

Bert-√Öke Byqvist Juninger har gett Inleed betyg av 5

Thomas A

Inleeds support är i världsklass. Varje gång jag behövt hjälp har de ställt upp, och dessutom snabbt. Allt ifrån enklare kontofrågor till konfig av vår nya VPS. Jag rekommenderar dem starkt.

Thomas A har gett Inleed betyg av 5

Anders N

Mycket bra webbhotell med extremt bra och trevlig support! Att priset dessutom är konkurrenskraftigt gör ju inte det hela sämre.

Anders N har gett Inleed betyg av 5

Kim D

Absolut det bästa webbhotellet jag testat. Jag var helt ärligt lite skeptisk först pga de låga priserna men allt fungerar bra och har varit kund i flera månader nu. Extra plus i kanten till deras support som svarar på mail dygnets alla timmar, oavsett om det är måndag klockan 17 eller lördag klockan 23! Kunnig personal och snabba servrar, perfekt för wordpress som vi hostar :)

Kim D har gett Inleed betyg av 5

Välkommen till Inleed

Beställ

Servrar i Sverige

Alla våra servrar i Sverige är placerade i Tällberg, Falun och Stockholm. Vårt nät är uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgänglighet. Vi har även egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

Beställ