🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

Ny nod – Stockholm

Förutom Falun och TÀllberg kommer vi inom kort börja drifta servrar i Stockholm. Alla tjÀnster som webbhotell, VPS, CO-location och dedikerad server kommer vara tillgÀngligt Àven i Stockholm.

LĂ€s mer

Planerat Servicearbete TĂ€llberg 6/3

Natten den 6e mars 2019 kommer ett planerat servicearbete utföras i TĂ€llberg. Detta pĂ„verkar endast tjĂ€nster som Ă€r aktiva i TĂ€llberg. TjĂ€nster som Ă€r placerade i Falun berörs ej av detta servicearbete. Vi jobbar med att förbinda Falun och TĂ€llberg med en svartfiber lĂ€nk vilket kommer skapa bĂ€ttre redundans för framtiden till bĂ„da noderna. TyvĂ€rr […]

LĂ€s mer

Utökade öppettider

Vi har mÀrkt en högre efterfrÄgan pÄ telefonsupporten i veckodagarna vilket nu gör att vi utökar vÄra öppettider mÄn-fredag till 08.00-21.00. Lördag och söndag har vi öppet 09.00-21.00 precis som innan.

LĂ€s mer

Avvikande öppettider 24/11

Nu pÄ lördag den 24e november stÀnger telefonsupporten kl 15.00 pga julbord för hela gÀnget.

LĂ€s mer

Avbrott TĂ€llberg

Torsdagen den 1a november hade vi ett lĂ€ngre avbrott i TĂ€llberg som orsakades av en underleverantör vilken vi hyr optik frĂ„n. Orsaken till avbrottet berodde pĂ„ att en delstrĂ€cka mellan BorlĂ€nge och Leksand hade dĂ„liga mĂ€tvĂ€rden och man blev tvungen att Ă„tgĂ€rda detta omgĂ„ende. Idag, mĂ„ndag, 5e november hade vi ett kortare avbrott om 10 […]

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar i Sverige Àr placerade i TÀllberg, Falun och Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet. Vi har Àven egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

BestÀll