🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

Inleed blir internetleverantör

Sedan slutet av 2017 har vi haft möjligheten att erbjuda internet till privatpersoner och företag i Falun- och BorlÀngestadsnÀt. Vi driver vidare projekt för att bli anslutna till fler stadsnÀt runt om i Sverige inom kort. Redan idag kan vi leverera P2P-anslutningar till större delar av Sverige. Kontakta oss gÀrna om ni önskar veta mer.

LĂ€s mer

Uppdaterad design av hemsidan

Sedan nÄgra dagar tillbaka har vÄr egen hemsida fÄtt ett uppdaterat utseende. Skillnaden Àr inte enorm utan, i vÄr tro, en del förÀndringar som gör att den upplevs mer tilltalande. Har ni tips pÄ förbÀttringar, funktionella sÄvÀl som etiska fÄr ni gÀrna kontakta oss sÄ ska vi göra vÄrt yttersta för att utföra dessa.

LĂ€s mer

Varför vi vÀljer Inleed (Veloxia AB)

Kort om Veloxia Jag heter Jakob Thorselius och representerar företaget Veloxia AB. Vi skapar nischade prisjĂ€mförelsetjĂ€nster pĂ„ nĂ€tet och genererar leads till vĂ„ra samarbetspartners. Vi attraherar köpstark trafik till vĂ„ra tjĂ€nster genom Google, frĂ€mst via det organiska resultatet. En numera stor och vĂ€xande faktor för att bĂ„de ranka bra i Google och samtidigt erbjuda en […]

LĂ€s mer

Uppgradering av nÀt

Den 27e april uppgraderade vi vÄrt nÀt vilket innebar att kunder, frÀmst som har tjÀnster placerade i TÀllberg, nu har en betydligt bÀttre svarstid Àn innan.

LĂ€s mer

Gratis WHOIS-skydd

Vi kan nu erbjuda samtliga kunder gratis WHOIS-skydd för sina domĂ€nnamn. Med andra ord att ens personliga uppgifter döljs vid ett uppslag. Önskar man detta skriver man det i ”Övrigt meddelande”-fĂ€ltet vid bestĂ€llning.

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar i Sverige Àr placerade i TÀllberg, Falun och Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet. Vi har Àven egna servrar i Paris.

  • 4
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 40 gbit/s
    backbone

BestÀll