🚚
Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell hos Inleed! Klicka för att lÀsa mer. Gratis flytthjÀlp nÀr ni bestÀller webbhotell! LÀs mer hÀr.

Nyheter

VPN – Surfa anonymt!

Idag slÀpper vi vÄr VPN-tjÀnst med vilket ni surfar helt anonymt med. Ni finner information om tjÀnsten och pris via lÀnken nedan: https://www.inleed.se/vpn/

LĂ€s mer

Planerat Servicearbete

Natten den 12e april 2018 kommer ett planerat servicearbete utföras i TÀllberg. Detta pÄverkar endast tjÀnster som Àr aktiva i TÀllberg. TjÀnster som Àr placerade i Falun berörs ej av detta servicearbete. Start: 2018-04-12 00:01 Stop: 2018-04-12 04:00 BerÀknad nedtid: 90 min. Vi beklagar eventuella olÀgenheter detta arbete medför er.

LĂ€s mer

Inleed blir internetleverantör

Sedan slutet av 2017 har vi haft möjligheten att erbjuda internet till privatpersoner och företag i Falun- och BorlÀngestadsnÀt. Vi driver vidare projekt för att bli anslutna till fler stadsnÀt runt om i Sverige inom kort. Redan idag kan vi leverera P2P-anslutningar till större delar av Sverige. Kontakta oss gÀrna om ni önskar veta mer.

LĂ€s mer

Uppdaterad design av hemsidan

Sedan nÄgra dagar tillbaka har vÄr egen hemsida fÄtt ett uppdaterat utseende. Skillnaden Àr inte enorm utan, i vÄr tro, en del förÀndringar som gör att den upplevs mer tilltalande. Har ni tips pÄ förbÀttringar, funktionella sÄvÀl som etiska fÄr ni gÀrna kontakta oss sÄ ska vi göra vÄrt yttersta för att utföra dessa.

LĂ€s mer

Varför vi vÀljer Inleed (Veloxia AB)

Kort om Veloxia Jag heter Jakob Thorselius och representerar företaget Veloxia AB. Vi skapar nischade prisjĂ€mförelsetjĂ€nster pĂ„ nĂ€tet och genererar leads till vĂ„ra samarbetspartners. Vi attraherar köpstark trafik till vĂ„ra tjĂ€nster genom Google, frĂ€mst via det organiska resultatet. En numera stor och vĂ€xande faktor för att bĂ„de ranka bra i Google och samtidigt erbjuda en […]

LĂ€s mer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Servrar i Sverige

Alla vÄra servrar Àr placerade i Sverige. Vi har egna fysiska lokaler i Falun och TÀllberg men Àven utrustning i Stockholm. VÄrt nÀt Àr uppbyggt i en cirkel mellan dessa orter för att kunna erbjuda högsta möjliga tillgÀnglighet.

  • 3
    fysiska placeringar
  • DDoS
    skydd
  • 30 gbit/s
    backbone

BestÀll